Меню Абітурієнта

Головне меню

Кафедри ФТМЛ

Інформація для абітурієнта

Умови вступу на факультет транспорту, менеджменту і логістики

До участі у конкурсі для вступу на освітні програми спеціальностей факультету транспорту, менеджменту і логістики допускаються всі особи, які перелічені в Умовах вступу 2023 (п. ІІ) та Правилах прийому до Національного авіаційного університету у 2023 році.

УВАГА:

На кафедрі військової підготовки НАУ здійснюється підготовка офіцерів запасу Збройних Сил України.

На час навчання студенти отримують відстрочку від призову до Збройних сил України.

Алгоритм вступу до НАУ 2023

  Крок 1. Визначитися з спеціальністю (конкурсною пропозицією) куди плануєте вступати. Перелік спеціальностей. У разі виникнення труднощів з визначенням спеціальності яка підходить саме Вам, пропонуємо пройти профорієнтаційний тест.

   Крок 2. Далі Вам необхідно вдало скласти національний мультипредметний тест. Докладніше про національний мультипредметний тест можна прочитати тут.

   Крок 3. Реєстрація особистих  електронних кабінетів вступників на навчання для здобуття вищої освіти, завантаження необхідних документів з 01 липня 2023 року. Докладніше про строки прийому заяв та документів можна прочитати за посиланням.

   Крок 4. Серед спеціальностей НАУ є такі, де потрібно пройти медичні огляди та інші доконкурсні процедури (спеціальність: 272.02). У разі обрання Вами такої спеціальності для вступу це потрібно зробити до дня, що передує дню завершення прийому заяв.

   Крок 5. Ознайомитися з переліком необхідних документів для вступу на 1 курс для вступників на базі повної загальної середньої освіти.

   Крок 6. Реєстрація заяв вступників у електронній формі через кабінет вступника з 19 липня до 18:00 31 липня 2023 року. Не забуваємо поставити 1 або 2 пріоритет для обраної конкурсної пропозиції в НАУ! 

   Крок 7. Формування рейтингових списків вступників, надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за державним або регіональним замовленням здійснюються до 05 серпня 2023 року.

   Крок 8. Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 08 серпня 2023 року.

Надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції з 09 серпня 2023 року.

   Крок 9. Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням до 10 серпня 2023 рокуЗарахування вступників за кошти фізичних та/або юридичних осіб до 30 серпня 2023 року.

   Крок 10. Ви – студент НАУ. Вітаємо!

Примітка:

В рамках вступної кампанії 2023 для вступу  потрібно буде написати мотиваційний лист.

Поради до написання мотиваційного листа за посиланням: Мотиваційний лист: загальні поради, вимоги і структура

Контакти

Відбіркова комісія факультету транспорту, менеджменту і логістики НАУ

Відповідальний секретар відбіркової комісії ФТМЛ НАУ

Давиденко Володимир Вадимович
Телефон: +38(067) 753 47 75
volodymyr.davydenko@npp.nau.edu.ua

Заступник відповідального секретаря

Гармаш Олег Миколайович
oleh.harmash@npp.nau.edu.ua

Додаткову Інформацію можна отримати за наступною адресою:

03058, м. Київ, проспект Любомира Гузара, 1, корпус 2.
кімната 2.206
Телефон: +38 (044) 406 72 43 

Факультет транспорту, менеджменту і логістики