Участь кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств у проєкті «Digital Stories Speaking Up Well

Участь кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств у проєкті «Digital Stories Speaking Up Well – Youth 4 Youth & Together Versus Marginalization!»  за програмою Erasmus+

В червні команда студентів, аспірантів та викладачів кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств взяла участь в проекті «Digital Stories Speaking Up Well – Youth 4 Youth & Together Versus Marginalization!» за програмою Erasmus+ (2023-3-AT01-KA152-YOU-000172122. Місце проведення – Бакуріані, Грузія

 Методологічним мейнстримом  проєкту було проведення тренінгів стосовно інтегрування команд (team building) з представників різних країн, коли доцільним та важливим стає проактивне нівелювання можливих конфліктів, спричинених  маргіналізацією, як специфічним соціопсихологічним процесом  руйнування команд, в тому числі колективів підприємств з елементами транснаціональної інтеграції.  

Зазначимо, що маючи на мені досягнення цілей проєкту та актуальне відповідальне розуміння кафедрою необхідності посилення інтегрування нашого українського суспільства в умовах війни, команду студентів та аспірантів було сформовано з різних куточків України: студентів та аспіратів Національного авіаційного університету, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, ГО «Кримськотатарського Ресурсного Центру» в м. Києві, де майбутні випускники задіяні в менеджменті з захисту громадян України. 

Від Національного авіаційного університету учасниками проєкту стали студенти Тишкевич Анастасія (студентка 2-го курсу кафедри МЗЕДП НАУ), Хлопіна Катерина (студентка 2-го курсу НАУ, спеціальність 275 «Транспортні технології»), Мельничук Юлія (студентка 2-го курсу кафедри МЗЕДП НАУ), а також старший викладач, аспірант кафедри МЗЕДП Антон Борисюк, к.е.н., доцент кафедри МЗЕДП Максим Колесник. 

Слід відзначити доброзичливість приймаючої сторони,  цікавість взаємодії з аналогічними командами з Грузії, Австрії та Туреччини.
Щира подяка модератору заходів пану Бека (Beka Akhalmosulishvili), адміністративному керівнику пані Пінар (Pinar Akyazgan) та професору кафедри МЗЕДП НАУ пану Олександру Федорчуку (NGO “Education Foundation”).